Consells d’alimentació

“QUATRE CONSELLS ALIMENTARIS PER PROTEGIR-NOS CONTRA EL CÀNCER”

1-Menjar cruciferas dos o tres cops per setmana: col, col-i-flor, brócoli o cols de Bruseles.

2-Pendre sucs de fruita a diari amb fruites que portin antioxidants: taronja, kiwi, fruits vermells, pastanaga, poma, api, espinacs, cogombre, llimona…etc.

4-Les llegums també s’haurien de menjar un parell de cops per setmana.

5-Menjar Peix Blau dos o tres cops per setmana

6-Pendre una mica el sol als braços per augmentar els nivells de vit D.

7-Per la importància que té en la inmunitat en general, hauriem de menjar DOS iogurts al dia amb una mica de civada.

8-Cereals que siguin integrals i per anar bé que no siguin de blat.

9-Verdures fetes al vapor i variar molt els colors.

10-Bolets en general però molt recomanable el shitake, els xampinyons.. etc

11-Algues

12- Te verd / Cardo mariano/ Cúrcuma

 

ALIMENTS QUE HAURIA DE MODERAR EL CONSUM.

1-Grasses saturades d’origen animal: carn vermella, embotit etc.

2-Alcohol (1 got de vi negre)

3-Sucre refinat, sal, llet sencera..

 

“Som el que mengem”