Carregant Esdeveniments

« All Events

  • Aquest event ja ha passat.

Conferència: “És Nadal, i a casa hi ha una cadira buida”

17/12/2018 | 18:30 - 20:00

El proper dilluns, 17 de desembre a les 18h30, es repetirà la quarta activitat del Projecte Vic, Ciutat Cuidadora. Es durà a terme a la Casa Bojons, al carrer Don Miquel de Clariana, 3, Sala d’Educadors 1r. pis.

L’activitat proposada és la conferència “És Nadal, i a casa hi ha una cadira buida“, a càrrec de l’Olga Bosch psicooncòloga i especialista en el final de la vida i el dol d’Osona Contra el Càncer, l’Eduard Van Herreweghe terapeuta del dol especialista en infants i joves, l’Assumpta Trias com a testimoni familiar.

La conferència de contingut Teòrico- vivencial, pretén fomentar  la reflexió en un espai de trobada, a través del diàleg i la informació.  Un espai on cadascú pot posar paraules a les emocions i trobar els  recursos necessaris a través de diferents visons i mirades, però aprofitant especialment el testimoniatge. Tanmateix, vol ser una conferència de sensibilització, dirigida a orientar i donar consells per les festes de Nadal a famílies que estan passant per un procés de dol.

Hi col.labora Osona contra el Càncer.

Us agraïm que ens confirmeu l’assistència a través d’aquest link (places limitades):

 

 

Detalls

Data:
17/12/2018
Hora:
18:30 - 20:00

Recinte

Palau Bojons
Plaça Dom Miquel de Clariana, 3
Vic,08500
+ Mapa de Google