Carregant Esdeveniments

« All Events

  • Aquest event ja ha passat.

Conferència: “És Nadal, i a casa hi ha una cadira buida”

10/12/2018 | 18:30

El dilluns 10 de desembre a les 18h30, es portarà a terme la quarta activitat del Projecte Vic, Ciutat Cuidadora a Casa Bojons, al carrer Don Miquel de Clariana, 3, Sala d’Educadors 1r. pis.

L’activitat proposada és la conferència “És Nadal, i a casa hi ha una cadira buida“, a càrrec d’Olga Bosch, psiconcòloga i especialista en el final de la vida i el dol d’Osona Contra el Càncer, l’Eduard Van Herreweghe, terapeuta del dol especialista en infants i joves, i l’Assumpta Trias com a testimoni familiar (perfil persona jove, que va perdre l’espòs per malaltia oncològica amb fills en edat infantil).

La conferència de contingut Teòrico-vivencial, preten fomentar  la reflexió en un espai de trobada, a través del diàleg i la informació. Un espai on cadascú pot posar paraules a les emocions i trobar els  recursos necessaris a través de diferents visions i mirades, però aprofitant especialment el testimoniatge. Tanmateix, vol ser una conferència de sensibilització, dirigida a orientar i donar consells per les festes de Nadal a famílies que estan passant per un procés de dol.

En aquesta conferència hi col.labora Osona contra el Càncer.

Agraïm que ens confirmeu l’assistència a través d’aquest link (places limitades):

 

 

Recinte

Palau Bojons
Plaça Dom Miquel de Clariana, 3
Vic,08500
+ Mapa de Google