Carregant Esdeveniments

« All Events

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Torna la campanya solidària “Posem-li Pebrots Al Càncer”

6 març - 7 març

Un any més, des de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) impulsem la campanya solidària ‘Posem-li pebrots al càncer’ i per això fem una crida de voluntaris pels dies 6 i 7 de març.

La campanya de la FECEC arriba als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots entre els clients de la cadena a un preu simbòlic d’un euro i mig.

L’objectiu de ‘Posem-li pebrots al càncer’ és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda als malalts i als seus familiars.

Per tal que la campanya arribi als més de 535 supermercats que Condis té distribuïts per Catalunya, la FECEC fa una crida al voluntariat. Es tracta que les persones voluntàries ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin als clients sobre els objectius de la campanya.

Qui ho vulgui, pot apuntar-se com a voluntari en qualsevol franja horària del 6 i 7 de març a través d’aquest formulari on també ha d’escollir el supermercat on vol col·laborar amb la campanya.

Aquí teniu el llistat d’establiments Condis on es vendran les bosses de pebrots.

 

Autor: FECEC

Detalls

Inici:
6 març
Finalització:
7 març
 • Seguint les indicacions del Departament de Salut i
  com a mesura preventiva del Coronavirus (COVID-19),
  les nostres oficines romandran tancades fins a nou avís.

   

  Durant aquest període de confinament,
  només atendrem a través del nostre correu-e:
  tac.r1606440857ecnac1606440857artno1606440857canos1606440857o@cco1606440857

   

  Per responsabilitat, en la mesura del possible #quedemnosacasa