Blog

Sessions de reiki per a pacients d’oncologia

Una de les activitats principals d’Osona Contra el Càncer és oferir serveis a pacients i familiars i als seus cuidadors, com és ara el reiki, per tal de millorar-ne la qualitat de vida durant totes les fases del tractament.

OCC al Regala Petons de Ràdio Vic

Les nostres presidentes varen assistir com a invitades al programa solidari de Ràdio Vic on varen explicar com es presenta el futur de l'entitat.

“Posem-li Pebrots al Càncer” recapta 54.228 euros per donar suport i atenció a pacients i familiars

Gràcies a la col·laboració de més de 900 voluntaris s'han aconseguit vendre un total de 36.152 bosses de pebrots solidaris als 673 supermercats Condis de Catalunya.

Problemes per trobar feina després del càncer? Reprèn, servei d’orientació laboral gratuït

L’objectiu del servei és acompanyar i donar suport a aquest col·lectiu en el seu procés de cerca de feina, facilitar el seu accés a la reincorporació laboral i reduir l'estigma.

“Sóc egoista”

Montserrat Freixer concedeix una entrevista al diari El 9 Nou la mateixa setmana que deixa la presidència de l'entitat.

Cristina Herrera, nova presidenta d’Osona Contra el Càncer

Montserrat Freixer plega com a presidenta d'Osona contra el Càncer després de 50 anys liderant la lluita solidària contra aquesta malaltia.

Assemblea General Ordinària

Per acord de la Junta Directiva, es convoca l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que tindrà lloc el dia 25 de març de 2022 a dos quarts de vuit del vespre a la Sala Auditori Marià Vila d’Abadal (Edifici "El Sucre" de Vic).

4 de febrer: Dia Mundial Contra el Càncer

Enguany el lema és "Per unes cures més justes". La meitat de la població mundial no té accés a tots els serveis sanitaris essencials.