Blog

Concert homenatge a Jordi Buixa

El mateix dia que es va celebrar la Mostra d'Entitats de Vic, a l'espai ETC es va fer un concert homenatge al músic Jordi Buixa a benefici d'OCC.

L’Escola d’Hostaleria d’Osona amb OCC

Els alumnes de 1r i 2n de Superior de Direcció en Cuina de l'Escola d'Hostaleria d'Osona a l'assignatura de FOL i EiE, van crear una cooperativa, per veure'n el funcionament.

Les cooperatives escolars amb OCC

Durant el mes de juny, Osona Contra el Cäncer ha rebut molts donatius provinents de centres escolars de la comarca

Després de dos anys, Vic recupera l’acapte

El dissabte 4 de juny, les voluntàries de l'entitat van tornar a sortir als carrers de la ciutat per celebrar l'acapte anual.

Sessions de reiki per a pacients d’oncologia

Una de les activitats principals d’Osona Contra el Càncer és oferir serveis a pacients i familiars i als seus cuidadors, com és ara el reiki, per tal de millorar-ne la qualitat de vida durant totes les fases del tractament.

OCC al Regala Petons de Ràdio Vic

Les nostres presidentes varen assistir com a invitades al programa solidari de Ràdio Vic on varen explicar com es presenta el futur de l'entitat.

“Posem-li Pebrots al Càncer” recapta 54.228 euros per donar suport i atenció a pacients i familiars

Gràcies a la col·laboració de més de 900 voluntaris s'han aconseguit vendre un total de 36.152 bosses de pebrots solidaris als 673 supermercats Condis de Catalunya.

Problemes per trobar feina després del càncer? Reprèn, servei d’orientació laboral gratuït

L’objectiu del servei és acompanyar i donar suport a aquest col·lectiu en el seu procés de cerca de feina, facilitar el seu accés a la reincorporació laboral i reduir l'estigma.

“Sóc egoista”

Montserrat Freixer concedeix una entrevista al diari El 9 Nou la mateixa setmana que deixa la presidència de l'entitat.