Blog

L’HUSC estrena nou equipament sanitari finançat per Osona Contra el Càncer

La Unitat de Cures Pal·liatives de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic compta amb nou equipament sanitari finançat per Osona Contra el Càncer, valorat en 48.900 euros.

Torna la campanya solidària “Posem-li Pebrots Al Càncer”

Els dies 6 i 7 de març, la campanya de la FECEC arriba als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots entre els clients de la cadena a un preu simbòlic d’un euro i mig.

Entrevista a Cristina Herrera amb motiu del Dia Internacional Contra el Càncer

L'informatiu El 9 Magazín de El 9TV entrevista a Cristina Herrera, secretària de la junta d’Osona Contra el Càncer, amb motiu del Dia Internacional Contra el Càncer.

4 de febrer: Dia mundial contra el càncer

El 4 de febrer és el Dia Mundial contra el Càncer. Aquesta iniciativa està promoguda per la Union for International Cancer Control (UICC), l’organisme internacional que lidera i unifica aquesta convocatòria sota un mateix lema mundial.

Trobada anual Osona Contra el Càncer 2019

El divendres 22 de novembre, Osona Contra el Càncer celebra la seva trobada anual, organitzant dos actes als quals us convidem a participar-hi.

Ja tenim la loteria de nadal!

La podeu passar a buscar a les nostres oficines de Vic tots els matins laborables de 10.30h a 12.30h. i els dimarts a la tarda de 17.30h a 19.30h.

Aquest nadal sigues solidari amb el CD Petits Regals d’Elles

Ona Digital reuneix bona part de les veus femenines d'osona en un CD nadalenc a benefici d'Osona Contra el Càncer.

Trobada anual Osona Contra el Càncer 2018

Enguany, coincidint amb el vintè aniversari de l’associació, s’organitzaran dos actes als quals us convidem a participar-hi.

19 d’octubre: Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

Cada any, el 19 d'octubre se celebra el Dia Mundial Contra el…