El diagnòstic d’una malaltia oncològica suposa un trasbals per a qualsevol família. Una de les activitats principals d’Osona Contra el Càncer és oferir serveis a pacients i familiars i als seus cuidadors, com és ara el reiki, per tal de millorar-ne la qualitat de vida durant totes les fases del tractament.

El reiki, que significa “energia vital universal”, és una tècnica japonesa de medicina natural que consisteix en la imposició de mans per harmonitzar cos, ment i ànima.

Si bé no és un mètode de sanació ni alternatiu a la medicina tradicional i no hi ha estudis científics que revelin l’eficàcia del reiki per tractar cap malaltia, aquest tractament pot ser capaç de generar una gran relaxació profunda i un major benestar per a la persona.

És per aquest motiu que, Osona Contra el Càncer, ofereix aquest servei, consistent en cinc sessions de tractament i sense cap tipus de cost, a tots aquells pacients oncològics que ho demanin. Per poder sol·licitar aquest servei és imprescindible posar-se en contacte amb nosaltres per telèfon o bé omplint el següent formulari.

Reserveu hora per a les sessions de reiki

Reserveu hora a les sessions de reiki destinades a pacients d’oncologia omplint el següent formulari:

    * Camps obligatoris

    També podeu reservar hora per telèfon trucant al 938 851 241 els dimarts de 10h a 12:30h i de 17:30h a 19h i els dimecres i divendres de 10h a 12:30h.