El diagnòstic d’una malaltia oncològica suposa un trasbals per a qualsevol família. Una de les activitats principals d’Osona Contra el Càncer és oferir serveis a pacients i familiars i als seus cuidadors, com és ara el txikung, per tal de millorar-ne la qualitat de vida durant totes les fases del tractament.

El txikung és una branca de la medicina tradicional xinesa, àmpliament definida, en què es practiquen exercicis terapèutics i utilitza exercicis i postures de baixa a moderada intensitat, moviments, meditació i tècniques de respiració per tal de regular la ment, el cos i la respiració.

Si bé no és un mètode de sanació ni alternatiu a la medicina tradicional i no hi ha estudis científics que revelin l’eficàcia del txikung per tractar cap malaltia, aquest tractament pot ser capaç de generar una gran relaxació profunda i un major benestar per a la persona.

És per aquest motiu que, Osona Contra el Càncer (amb la Neus Pintat al capdavant, com a mestra especialitzada en aquesta teràpia oriental) ofereix el servei a tots els usuaris d’oncologia que ho demanin. Per poder sol·licitar-lo, és imprescindible posar-se en contacte amb nosaltres per telèfon, o bé omplint el formulari següent.

Contacteu amb nosaltres si voleu començar a fer txikung

Contacteu amb nosaltres si esteu interessades en les sessions de txikung destinades a pacients d’oncologia omplint el següent formulari:

    * Camps obligatoris

    També podeu contactar per telèfon trucant al 938 851 241 els dimarts de 10h a 12:30h i de 17:30h a 19h i els dimecres i divendres de 10h a 12:30h.